Posts

Showing posts from August, 2015

kelam kabut

Assalamualaikum and Hallo

ok.
harini brapa hari bulan?
11.8.2015!

terbaeeekkk... nampak sgt mak lijah kalut ntah hapa² smp tak dan nak jenguk blog..

akan tetapi...diam² berisi hokey.... (i tak pregnant)

entry pasai throwback pon tak sempat nak habiskan... kalau nak toleh² jugak lg.. maunya smp terteleng... but stiilllll... tak sempat² gak nak story mory morning glory gitewww...

thanks to reader yg email/WA i and mintak haplod entry... walaupon cuma 3 worang.. namun buat i terharu... buleh bayang la kalau otai² blogger mcmn kalau ter'pause' blogging..

missLR dah besar... dah makin sama rupa ngan i... tp perangai ikut papa dia.. huhuhuu...
smlm dia baru start sekolah blk lepas 2 weeks cuti summer...
dlm dia dok sebut² boring... penuh jugak aktiviti dia sebenarnya... since raya smp la weekend lepas... mcm² dia buat.. and ofkos mak dia pon sama kalut...

and since blog i ber'hibernasi' nih... mcm² jugak yg jadi kat i...
Alhamdullillah... semuanya positif² belaka... (ada gak…