berpatah² kata

salam n hallo...
thanks pada yg mai melawat..
harap u'olz dapat tinggalkan link..senang i nak jengok u'olz blk...
pada those yg tak dak link... letak nama kat 'name/URL'.. and just kosongkan bahagian URL..
tengkiu, süße!

Friday, December 13, 2013

our 6th wedding anniversary

Salam and Hallo
13-12-13 bermaksud dah 6tahun i n encik suami kawen..
Yes.madu dan racun.. I pon madu n racun dia jugak..
*Maybe lebih pada madu sebab i sweet.. Huahahhaa..
Alhamdullillah melepasi phase 5tahun yg pertama tanpa isu besar2... Isu tergigit lidah sendiri mmg byk la.. Tp takdak simpan dlm hati punya.. I dah reti cara nak luah perasaan n slalu bwk berbincang ngan encik suami..

On 13th tu, i bawak missLR pi christmas markt tepi rumah.. kami berdua saja sbb dah berhari2 encik suami blk lambat.. Elok kami abis main2 kat markt tu, rupanya encik suami dah smp depan pintu rumah.. Dah la dia nak terkucil.. Maka kalut2 la i n missLR jalan blk rumah.. sampai rumah, terus i menonong masuk nak setelkan dinner...
tup²... missLR jerit n pass bunga kat i...
auuuwwww....
bunga krismas pon ok la dari tak dak langsung.... niat tu penting...
encik suami bukan spesis yg bagi² bunga... so, bila dia bagi... hati ini sangat berkembang kempis...
untuk kedua kalinya, missLR dah tolong bukak hadiah mama... tak sabar²... haishh...
dah la tuuu.... tak sempat² nak bukak jacket segala... soh i ambek gmbr dia ngan blumen...
cara posing terkini.... senyum sambil pejam mata....adooiiyaaaiiii....

thanks encik suami :)

2 comments:

Neny said...

Happy anniversary Liza & Mat!

Semoga rumahtangga dipenuhi mawaddah dan rahmat dan membawa ke syurga :)

:cahya schatz: said...

thanks... amin.. amin ya rabbal 'alamin..