Posts

Showing posts from February, 2013

pemotongan berganda

Image
Salam and Hallo

haiii...
rindu tak..?

tajuk tu bukan bermaksud i nak jual barang ek...
ni hah ... i nak cerita gosip terkini pasai missLR...

la ni i mcm menggila skit beli perkakas utk buat projek H-C ( tudia nama projek....)
latest... errr...tak brapa latest sangat la sbb harini pon beli barang lg... kui kui kui.... (jgn habaq kat encik suami tau...)
i beli gunting² ni.....
ada 6 corak kot sebenarnya.. tp i ambek 4 saja... 1€ seketoi.... masa jumpa n beli tu hati punya la berbunga² riang.... dah siap susun ayat dah nak habaq kat encik suami mcmn....  tp bila blk rumah, try gunting²... terdetik dlm hati.... 'patut la rega 1€' tp ayat itu dipendam saja..... harus senyum semanis mungkin bila tgk encik suami... ada jugak ketakutan terselit dlm hati.... 
so...utk cover pembelian yg kurang buleh diguna pakai... maka kita pass kat missLR..... nggeeeee..... bijak kan..? kan ? kan...?
missLR mmg seronok bab² buat sepah rumah ni.... so, aktiviti kreatif kita harini i namakan 'pemot…

Day 30 : in motion

Image
Salam and Hallo

Ya Allah.... challenge last dah...?
wow!

last, in motion....
sekali lagi menampilkan model kembang setaman... si missLR.....
gambar bawah ni i ambek masa birthday dia tahun lepas...
sbb besday maka pi playground pon nak ala² princess pakai baju kembang² riben² bagai.....
masa ni dia tgh dancing sambil kata 'liya shonoooookkkk sangat main kat tigolino'....
tambah pulak ada 2,3 makcik morrokko dok kat tepi tu dok usya² missLR n kata dia comey...
hapaa lagi... makin berpusing la pwincess tu....
gambar atas ni i ambek kat pusat sains Wolfsburg....
itu masa besday i tahun lepas... i rasa tak dak kot entry pasai tu.... tak sempat nak hapdet... gambar pon tak abih rotate lg... kui kui kui...
tp encik suami seperti biasa buat lawak asbestos kat depan pusat sains tu....
well...rezeki kami jgk la... tiket nak masuk pusat sains tu mahai jgk... tp hari yg kami pi tu kebetulan besday pusat sains tu jgk... so dapat masuk free....
n kami antara org yg mula² dapat tag utk masu…