Posts

Showing posts from July, 2012

masa mengejar..

Salam and Hallo

cepatnya masa berjalan...
tahun lepas, 1st week ramadan ada beras kesayangan ngan anak2 dia kat rumah ni...
tahun ni tak dak sapa... melainkan kami n family achik...

ouh... selamat berpuasa semua... :)

since encik suami dah tukar reja... i jd mcm kalut gila...
semua benda tak sempat nak buat...
adakah sbb i makin malas n asyik mengantuk...?
adakah sbb i penat or stress sbb kena pi kelas...?
campur semua sekali kot..

skg ni kalau letak kepala kat bantal mmg terus lenyap.. tak sempat dah nak ada adegan2...
letak kepala... terus tido...
mimpi pon segan2 nak kacau...

missLR dah makin besar, comey, n sgt bijak..
Alhamdullillah....
byk sgt benda nak cerita pasai dia.. tp serius tak sempat...
fb pon bukak smbl jeling2 saja....
blog lgsg tak sempat bukak..

btw, i dapat stove baru....
suddenly hot plat besar tak function.... dah la yg besar lg satu pon mmg dah tak leh guna...
itu petanda nak botakkan lg kepala encik suami...
sorry.
ekceli i buleh ja survive guna plat kecik utk…

dalam hati ada taman

Salam and Hallo

hai.
rasa mcm dah lama sangat tak type kat blog.. sgt busy... tp tak tau busy ngan apa... tup2 ja dah pukul 12mlm...
next week dah posa...

bulan 7 2012, merupakan bulan yg ada anjakan paradigma pada family kami.... terutama encik suami..
dia tukar reja... (semoga kerja yg kalini lebih baik dari yg sebelumnya..)
tp opis kalini jauh gila... kalau dulu... masa kami kat Rüsselsheim.. encik suami jalan kaki saja pi opis...
then bila pindah raunheim... kena naik train... tp 3minit saja... sempat la kentut sekali dua...
kerja yg skg ni... dia naik train 2jam! n kena naik 3train... !
tu tak masuk ada delay lg...
hari 1st kerja... dia bgn kul 6pg... i bgn kul 5pg... masa pi semua ok...
tp masa blk... ada org nak bunuh diri kat jalan train... dah delay semua train... lepas 4jam br encik suami smp rumah...
tp tak per.. tabahkan hati...
hari kedua... achik ajak i n liya pi jenjalan then terus amek encik suami...
hari lepas2 tu pon jgk halangan dan ujian yg menimpa encik suami...

e…