Posts

Showing posts from May, 2011

hallo leute

Salam dan Hallo...

kepada semua...
i kat malaysia skg.. so most probably tak dak hapdet...
n terpaksa la jugak i pausekan kejap 30 day challenge i... :(

ok uol.. be good... n have a nice day...

sepetangan di playground

Image
Salam dan Hallo...

sejak missLR dah reti jalan nih.. i rasa kesian kalau dia dok terperap kat rumah... so i bawak dia kuar jalan²...
belakang rumah je pon.. smbl tunggu papa blk kerja... i bawak dia main² kat playground...
ni gmbr 2 minggu lepas kot...
feberet toing² dia...
tak ready lg nak amek gmbr... muka bolaatt...hehehhee...
posing gaya mata kuyu... hahahahhahahaa...
lawak... tp serius dia mmg saja posing mcm tu... teleng kepala tu mmg slalu buat dah...
lepas i kata 'dah'... dan² gelak kekek²...
ni cara posing latest dia belajar dari tokguru² baru...
haishhh...
gmbr tokguru²....
not in the picture : tok guru plg besaq, khokhok anyia...

Pemenang dan Hadiah Giveaway 11/001

Image
Salam dan Hallo...

harap mahap ler pengadil busy tgk tv n makan fries...
muka pon mcm malas nak layan mama... hehehheee
so! cabutan dah dibuat dan pemenangnya...

MrS. F!zA

and

nanakimie

benda unik pasai pemenang ni ialah..
mrs fiza adalah the only peserta yg gmbr dia tak mau kuar kat blog i...
n nanakimie ialah peserta last giveaway ni... hehhee..
rezeki²...:)

and...
hadiah MEGAnya ialah...
Super mega hammer genialer gro├čer spitzen hab dich lieb Becher
maksud dia lebih kurang..  'saya ada mug kesayangan yang paling ter amat besar sekali'


gambar selingan... cawan tea tu hanya hiasan :P

Tahniah pada pemenang.. sila anta alamat anda ke nch_2311@yahoo.com
i akan pos hadiah once i dah selamat smp kat rumah mak i...

n pada tak menang... tak bermakna tak dak luck...
nntkan 2nd contest i pasni...
cekidaut bebeyh..

Day 23- Something you crave for a lot

Image
Salam dan Hallo...

bila sebut pasai craving... mesti ingat makanan kan...

yg paling teringin sekali....
kepada encik ghani n encik nizam... sila kotakan janji anda..
i mmg dah tersangat la teringin nak makan pizza nih since i pregnant... tp time blk mesia tahun tu.. ada org ajak kejar ayam pencen... last² smp blk sini.. i dapat makan vege lover aje... huh..
pergghh... tgk gmbr pon dah kecur air liur... tp i nak yg makcik depan apartment pantai.. nak part kepala plissss, makcik...
then.. ngan air asam 2 bungkuih eh.
walaupun kedai makcik dulu mcm dah senget.. namun smp ke jermeng gue ingat...
hurm... nak asam pedas kat belakang giant klang... walaupun cashier tu slalu usyar i semacam sbb i slalu amek lauk byk2 tp nasik sikit, i tetapppp maintain.... masuk kerja setahun,berat i dari 45 terus mencanak jd 51... syabbassss!
kat rumah i ada kilang jeruk yg mmg jual style extra vaganza punya tong besaq2... kalau salak tuh... fresh² br rm8 sekilo (rega tahun lepas...tak tau la kalau dah naik...)
tp jer…

Finalis Giveaway 11/001

Image